Vad är Sappa play?

2021-08-23 10:30:06

Att zappa eller sappa är något vi alla har ägnat oss åt. Att slötitta på tv och inte riktigt veta vad vi vill titta på utan bara bläddra mellan olika kanaler.

Vad är Sappa play?

Att zappa eller sappa är något vi alla har ägnat oss åt. Att slötitta på tv och inte riktigt veta vad vi vill titta på utan bara bläddra mellan olika kanaler. Nu när det traditionella tv-tittandet försvinner mer och mer och ersätts av streaming så är det antagligen inte lika mycket sappande som det var förr i tiden i den bemärkelsen. Nu finns det appar och tjänster som gör det möjligt att se vilket program du vill, när du vill. Tiden då landet stannar för att se ett program samtidigt är förbi och tv-tittandet har blivit mer individuellt. Det har verkligen tjänsten Sappa play tagit fasta på och gjort det enkelt att just sappa.

När du vill, hur du vill

Med Sappa play kan du se program på din mobil, dator eller surfplatta och du kan titta både live eller program som redan har gått. Du kan titta på program som har gått upp till 7 dagar bakåt i tiden. Om du har semester eller av någon annan anledning inte hinner se ditt favoritprogram är det alltså inte längre ett problem. Du behöver bara ett digital-tv abonnemang för att kunna få använda Sappa play. Något annat som är väldigt bra är att du kan starta om eller spola tillbaka program. Det kan vara bra att ha om man till exempel somnar i soffan eller något annat kommer och stör mitt i programmet.

Du behöver inte ha en app för varje familjemedlem. Du kan nämligen dela appen med upp till fem personer eller enheter. Det är 2 enheter som kan vara anslutna samtidigt dock vilket är bra om ni inte vill se samma program samtidigt. En kanske vill sitta i soffan i vardagsrummet och se på något medan en annan vill titta i sin säng på något helt annat. TV-tittande blir enkelt med Sappa play. Du kan streama fritt i hela EU.

Enkelt och överskådligt

Med Sappa play så kan du enkelt få en överskådlig bild över vilka kanalpaket som ingår i Sappa play. Du kan ladda ner Sappa play antingen i Google Play eller App Store. Detta är hur tv-tittande ser ut nu för tiden så det är lika bra att ladda ner appen så att alla i familjen kan välja sina program enkelt. Bland annat kommer du att kunna se Cmore, Discovery+ och Viaplay. För att se pris så går du in på Sappa Play.

Undersökning